Over Fysiotherapie Westzijde – Fysiotherapie Westzijde – Zaandam

Over Fysiotherapie Westzijde

Over Fysiotherapie Westzijde

Welkom bij Fysiotherapie Westzijde, al ruim veertig jaar gevestigd in het centrum van Zaandam.
In alle voorbijgaande jaren is er veel veranderd. Tegenwoordig bestaat het team uit drie fysiotherapeuten. Ieder met eigen specialisaties, op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en in het bezit van een hoop kennis. Daarnaast is een van onze collega’s in opleiding tot kinderfysiotherapeut, wordt er samengewerkt met diverse huisartsenpraktijken en specialismen uit het Zaans Medisch Centrum.

Van begin af aan staat bij ons een persoonlijke aanpak, kwaliteit en een goede sfeer voorop. Met kennis van de nieuwste ontwikkelingen en onze jarenlange ervaring, kunnen wij de behandeling geheel op uw klachten afstemmen. Mocht u of uw ouder niet in staat zijn om naar de praktijk te komen, dan komen we bij u aan huis. Zo staat Fysiotherapie Westzijde onder andere ook in nauw contact met Zorgcentrum Saenden, waar patiënten door ons in hun eigen woonomgeving behandeld worden.

U kunt de praktijk binnenlopen op de werkdagen maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:00 – 18:00. Op woensdag is dit van 8:00 – 12.00. Mocht u ons na 18:00 willen zien of spreken, belt u dan even voor uw vragen of een afspraak. Wij zijn zeven dagen in de week telefonisch bereikbaar op: 075-6156701